Uslove

Informacije na ovoj web stranici nisu na način na koji se ne smiju uzimati kao medicinski savjet niti koristiti za prevenciju, dijagnostiku ili liječenje bilo koje bolesti. Nemojte se samoliječiti, obratite se ljekaru.

Obavezno slijedite upute na etiketi bilo kojeg proizvoda koji kupite. Uvijek se posavjetujte sa svojom ljekarnom prije upotrebe bilo kojeg proizvoda koji vidite na ovoj web stranici.

Autorska prava

cijena-ba zadržava pravo da primeni autorska prava na sadržaj svoje veb stranice. Svako neovlašteno korištenje materijala zaštićenog autorskim pravima, uključujući slike, tekst, grafiku, simbole, web grafiku i druge podatke na ovoj stranici može predstavljati kršenje naših autorskih prava. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumice u vezi sa upotrebom materijala zaštićenog autorskim pravima na ovoj stranici, kontaktirajte nas. Hvala vam što poštujete naša prava intelektualne svojine.

Partnerski programi

Sajt “cijena-ba” ima linkove u posebnim člancima. Neki od njih su partnerski linkovi, što znači da kada slijedite ove veze i/ili kupite proizvod putem jedne od naših partnerskih veza, možda ćemo dobiti naknadu za pokrivanje troškova naše web stranice.

Međutim, uvijek ostajemo nepristrani i preporučujemo samo proizvode, savjete ili usluge za koje vjerujemo da bismo mogli biti korisni našim čitateljima.

Svrha web stranice

Naša stranica pruža informacije o proizvodima za ljepotu i zdravlje i namijenjena je osobama s afinitetom prema zdravom načinu života. Korisni članci o prirodnim sastojcima i njihovom djelu, savjetima za ljepotu i zdravlje samo su neki od sadržaja koje nudimo. Ove informacije nisu namijenjene zamjeni profesionalnih medicinskih savjeta.